Fiddler (Web Hata Ayıklayıcı Proxy)

 Fiddler (Web Hata Ayıklayıcı Proxy)


Fiddler , bilgisayarınız ve İnternet arasındaki tüm HTTP(S) trafiğini günlüğe kaydeden bir Web Hata Ayıklama Proxy'sidir . Fiddler , tüm HTTP(S) trafiğini incelemenize, kesme noktaları belirlemenize ve gelen veya giden verilerle "keman çalmanıza" olanak tanır. Fiddler, olaya dayalı güçlü bir komut dosyası alt sistemi içerir ve herhangi bir .NET dili kullanılarak genişletilebilir.

HTTP/HTTPS Trafik Kaydı: Fiddler, bilgisayarınız ve İnternet arasındaki tüm HTTP(ler) trafiğini günlüğe kaydeden ücretsiz bir web hata ayıklama proxy'sidir. IE, Chrome, Safari, Firefox, Opera ve daha fazlası gibi bir proxy'yi destekleyen hemen hemen tüm uygulamalardan gelen trafikte hata ayıklamak için kullanın.

Web Oturumu Manipülasyonu: Web oturumlarını kolayca değiştirin ve düzenleyin. Tek yapmanız gereken, oturumun işlenmesini duraklatmak ve isteğin/yanıtın değiştirilmesine izin vermek için bir kesme noktası ayarlamaktır. Fiddler üzerinden çalıştırmak için kendi HTTP isteklerinizi de oluşturabilirsiniz .

Web Hata Ayıklama: PC, Mac veya Linux sistemlerinden ve mobil cihazlardan gelen trafiğin hatalarını ayıklayın. İstemci ve sunucu arasında uygun çerezlerin, başlıkların ve önbellek yönergelerinin aktarıldığından emin olun. .NET, Java, Ruby vb. dahil olmak üzere herhangi bir çerçeveyi destekler.

Güvenlik Testi: Web uygulamalarınızın güvenlik testi için Fiddler'ı kullanın -- HTTPS trafiğinin şifresini çözün ve ortadaki adam şifre çözme tekniğini kullanarak istekleri görüntüleyin ve değiştirin. Tüm trafiğin veya yalnızca belirli oturumların şifresini çözmek için Fiddler'ı yapılandırın.

Performans Testi: Fiddler, bir bakışta "toplam sayfa ağırlığını", HTTP önbelleğe almayı ve sıkıştırmayı görmenizi sağlar. "25 kb'den büyük sıkıştırılmamış yanıtları işaretle" gibi kurallarla performans darboğazlarını yalıtın.

Fiddler'ı Özelleştirme: Basit FiddlerScript'ten herhangi bir .NET dili kullanılarak geliştirilebilen güçlü Uzantılara kadar zengin bir genişletilebilirlik modelinden yararlanın.

Fiddler Yakalamalarını Kullanarak Gerçek Kullanıcı Yükünü Simüle Edin: Fiddler, web sitenizin performansını anlamak için mükemmel bir araçtır, ancak çok sayıda kullanıcı siteye girdiğinde performansınız nasıl değişir? Kullanıcı sayısı arttıkça site performansınızın nasıl düştüğünü derinlemesine anlamak için Fiddler tarafından desteklenen Telerik Test Studio'ya göz atın.


öğretici:




İndirme Bağlantısını almak için aşağıdaki Download Düğmesine tıklayın !


Daha yeni Daha eski

POST ADS1

POST ADS 2